Bugün
Genel
13 Kasım 2023 - 22:12
Güncelleme: 13 Kasım 2023 - 23:22

Estetiksiz Haliyle Gündeme Gelen Seda Sayan Genç Eşi Çağlar Ökten'e Yetebilmek İçin Öyle Bir Yerine Estetik Yaptırdı Ki

13 Kasım 2023 - 22:12
Güncelleme: 13 Kasım 2023 - 23:22

Estetiksiz Haliyle Gündeme Gelen Seda Sayan Genç Eşi Çağlar Ökten’e Yetebilmek İçin Öyle Bir Yerine Estetik Yaptırdı Ki

TAKİP ETTAKİP ET
Estetiksiz Haliyle Gündeme Gelen Seda Sayan Genç Eşi Çağlar Ökten'e Yetebilmek İçin Öyle Bir Yerine Estetik Yaptırdı Ki

Geçtiğimiz aylarda kendisinden ufak sevgilisiyle dünya evine giren Seda Sayan, aylar sonra tatilden döndü. Genç kocasının hızına yetişmek amacıyla çabalayan ünlü sanatçı bir kez daha bıçak altına yattı.
Kendisinden 24 yaş ufak olan Çağlar Ökten ile evlenen ünlü şarkıcı Seda Sayan, nikahından sonra vatan dışında balayı yaptı. Balayından sonra tatil yapmaya devam eden çift sonucunda evlerinin yolunu buldu. Seda Sayan İstanbul’a gelir gelmez soluğu hastanede aldı. Estetik ameliyatlarına doymayan Seda Sayan bir kez daha operasyon geçirdi. O anları paylaştı. 

Kocasına yetişmek amacıyla estetik yaptırıyor 
24 Nisan 2022’de kendisinden 24 yaş ufak olan sevgilisi Çağlar Ökten ile dünya evine giren Seda Sayan, geçen zamanlarda eşiyle eş güdümlü Hollanda’ya gitmişti. Eşiyle her anlarını sosyal medya hesabından sunan ünlü sanatçı sık sık adından söz ettiriyor. Ünlü çift tatilini bitirdikten sonra soluğu İstanbul’da aldı. Hemen estetik yaptırmaya koşan Seda Sayan o anlarını kaydetti. Sosyal medya hesabından paylaştığı o görüntüler kısa sürede viral oldu. İşte o görüntüler... 

Geçtiğimiz Nisan ayında 7. evliliğini sağlayan Seda Sayan bu vakte kadar geçirdiği bütün estetik operasyonlarını açık açık anlatıyor.

Kendisinden 25 yaş ufak olan genç sevgilisi Çağlar Ökten ile nikah masasına oturan Seda Sayan, genç eşine yetebilmek amacıyla yapmadığı kalmadı.

Son olarak yanak, çene, dudak ve boynuna estetik prosedürü yaptıran Seda Sayan estetisyenini de paylaştı.

Evlenmeden evvelce gene bıçak altına yatan Seda Sayan, sayamadığı kadar operasyon geçirdi. Genç eşinin yanına pasif kalmamak amacıyla elinden geleni yapmaya devam ediyor.

Bir kez daha bıçak altına yatan 59 yaşındaki ünlü sanatçı çoğu bölgesine gençleştirici işlemler yaptırdı.

Estetik operasyonundan ileri anı ve estetisyenini video çekerek sosyal medya hesabından yayınladı.

Seda Sayan sosyal medya hesabında yayınladığı videoda estetisyenine yaptırdığı bütün işlemleri açık açık anlattırdı.

Yaşına göre çok iyi göründüğünü dile getiren doktor, "Elmacık kemiğini yükselttik, çene dolgusunu keskinleştirdik, dudağa biçim verdik, deri niteliğini artırdık ve boyun ile dekolte bölgesine dolgu yaptık" dedi.